Chipotle - exotika před odběrem krevní plasmy
Chipotle
Na jednu porci budeme potřebovat:
- 80-100g rýže
- ½ plechovky fazolového mixu nebo červených fazolí
- Himalájskou sůl, pepř, citron
- 1 velké rajče
- avokádo
Postup:
Uvaříme si rýži v rýžovaru nebo v hrnci s vodou. Guacamole si připravíme tak, že si v misce rozmačkáme avokádo na kašičku, přidáme sůl, pepř, na jemno nakrájené rajče, šťávu z půlky citronu a kdo chce ostřejší, může přidat česnek nebo chilli papričku Chipotle. Fazole si propláchneme vodou v sítu a necháme odkapat. Rýži ochutíme druhou půlkou citronu, solí a trochu pepřem. Můžeme podávat na talíř, nejdříve rýži, na kterou pokládáme fazole a nahoru Guacamole. Dobrou chuť.